هدفگذاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راهاندازی ۱۰ رشته PHD؛ راهاندازی دکتری مامایی در استان بحرانزده جمعیتی گیلان ضروری است
راهاندازی دکتری مامایی در استان بحرانزده جمعیتی گیلان ضروری است ؛ هدفگذاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راهاندازی ۱۰ رشته PHD
دکتر آشوبی در نشست مشترک با هیئت برد رشته مامایی وزارت بهداشت مطرح کرد:
هدفگذاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راهاندازی ۱۰ رشته PHD؛ راهاندازی دکتری مامایی در استان بحرانزده جمعیتی گیلان ضروری است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان راهاندازی ۱۰ رشته PHD را از اهداف آموزشی این دانشگاه توصیف کرد و گفت: راهاندازی دکتری مامایی در استان بحرانزده جمعیتی گیلان ضروری است و ما تمام تلاش خود را در این رابطه به کار گرفتهایم.
به گزارش به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ نشست هیئت برد رشته مامایی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر امروز با دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان پیرامون راهاندازی دو رشته تخصصی دکتری مامایی و همچنین کارشناسی ارشد مشاوره در مامایی در سالن اجلاس حوزه ریاست برگزار شد.
دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست با اشاره به بحران جمعیتی در کشور بهویژه استان گیلان، اظهار کرد: در بحران جمعیتی پیشآمده در کشور همه بهاندازهای سهیم هستیم و باید با اهتمام ویژه جلوی فاجعه بدتر از آن را گرفت.
وی اشاره به توجه جدی مقام معظم رهبری به مقوله جمعیت و ایستادگی مقتدرانه معظم له در صیانت از جمعیت جوان کشور، افزود: روند اقدامات در پیشگرفته شده پیرامون حوزه جمعیت در کشور و استان گیلان رو به رشد و خوشبختانه شیب نزولی کاهش جمعیت در استان نسبتاً مهارشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به اقدامات راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه آموزش اشاره کرد و گفت: تاکنون دو رشته PHD در رشتههای علوم تشریحی و فیزیولوژی در دانشگاه علوم پزشکی گیلان راهاندازی شده و در تلاشیم تا تعداد رشتههای PHD جدید در علوم پزشکی گیلان را طی امسال به ۱۰ رشته افزایش دهیم.
دکتر آشوبی راهاندازی PHD مامایی و مشاوره در مامایی را از هدفگذاریهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان دانست و تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان راهاندازی PHD مامایی را با توجه به مقوله کاهش زادآوری در استان بر خود یک وظیفه میداند و تمام تلاش خود را مصرانه بر تحقق آن به کار گرفته است.
وی با بیان اینکه حفظ، پایداری و ارتقای سلامت مردم خط قرمز دانشگاه علوم پزشکی گیلان است، گفت: تأمین سلامت مادران و کمک به بهبود زادآوری و افزایش جمعیت از اهدافی است که نظام سلامت به آن بسیار تأکید دارد.
گفتنی است پیشازاین نشست، اعضای هیئت برد رشته مامایی از زیرساختهای آموزشی، بهداشتی و درمانی دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی رشت، مرکز آموزشی درمانی الزهرا سلامالله علیها و همچنین فیلد بهداشتی بازدید کردند.