انجمن های علمی

معرفی :

به منظور حمایت، تقویت و ترویج فرهنگ و اخلاق علمی در دانشگاه‌های کشور، تقویت روحیه و بنیه علمی دانشجویان مستعد و توانمند و فراهم آوردن زمینه‌های مناسب برای فعالیت‌های جمعی علمی، همچنین بهره‌گیری از توانمندی و خلاقیت آنان در تحقق توسعه علمی و نهضت تولید علم و جنبش نرم‌افزاری در حوزه‌های مختلف دانش با حمایت دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور طبق آیین‌نامه انجمن‌های علمی دانشجویی تشکیل می‌شوند و به فعالیت می‌پردازند.

حوزه‌های فعالیت‌ در انجمن‌های علمی را می‌توان در قالب موارد زیر تعمیم داد هر چند که فعالیت‌ برای انجمن های علمی محدود نبوده و حتی بیشتر از این موارد را می توانند انجام دهند. انجمنی را می‌توان انجمن فعال نامید که بتواند در اکثر حوزه‌های ذیل فعال باشد و با تقسیم‌بندی کار در واحدهای زیر مجموعه و گروه های تیمی در فضای علمی، فعالیت‌های مفیدی را انجام دهند.
الف) آموزشی: آموزش به عنوان مهمترین کارکرد دانشگاه نقش بسزایی در تربیت علمی دانشجویان دارد. دانشجویان با برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی مهارتی ـ کاربردی و تخصصی که نیاز بازار کار می‌باشد می‌توانند در این جهت حرکت کرده و یا با برگزاری کلاس‌های تقویتی، حل تمرین، نرم‌افزارهای مرتبط، کارگاه‌های آموزشی و کارشناسی ارشد، در بحث آموزش دخیل شده و در گروه‌های جمعی به فعالیت‌ آموزشی بپردازند.
ب) پژوهشی: کم توجهی به مقوله پژوهش و توجه صرف به بحث آموزشی نیز از دغدغه‌های اصلی دانشگاه­هاست. آموزش به خودی خود فرار است اما در کنار فعالیت‌های پژوهش به تولید علم می‌انجامد. دانشجویان می­توانند در یک کار تیمی در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا  به فعالیت‌های پژوهشی بپردازند.
ج) فعالیت‌های ترویجی: فعالیت‌های ترویجی غالب فعالیت‌های انجمن‌های علمی را شامل می‌شود همانند برگزاری همایش‌ها، سمینارها، جشنواره‌ها، کنفرانس‌ها و سخنرانی‌های علمی ... این گونه فعالیت‌ها از اهمیت بالایی در توسعه و ترویج یافته‌های علمی در میان دانشجویان برخوردار است.
د) ارتباط با صنعت و جامعه: فعالیت در انجمن های علمی محدود به فضای انجمن‌ یا دانشکده و دانشگاه نیست، انجمن‌های علمی دانشجویی می‌توانند ضمن ارتباط با مراکز مرتبط با رشته خودشان، پژوهشگاه‌ها، سازمان‌ها، نهادهای درون و برون دانشگاهی و ... .با جامعه در ارتباط باشند و در طول دوران تحصیل با آینده شغلی خود آشنا شده و یافته‌های علمی رشته تخصصی خود را به صورت کاربردی در جامعه بیابند.

در حال حاضر اعضای انجمن علمی دانشکده به شرح زیر است: 

علی اعتماد (دبیر انجمن)

ریحانه جیگاره (عضو عادی)

هلیا مرتضی پور (عضو عادی)

امیررضا رونقی(عضو عادی)

فاطمه حسن پور(عضو عادی)

آیدا محرابی (عضو عادی)

اعضای انجمن علمی پرستاری

سهیلا فرج زاده (دبیر انجمن)

زینب آموسنی (عضو عادی)

فریماه علی نیا (عضو عادی)

مریم اندخن (عضو عادی)

مبینا آقائی پور (عضو عادی)

اعضای انجمن علمی مامایی
آخرین بروز رسانی : 1403/06/24