• 1400/06/20 - 07:58
  • تعداد بازدید خبر : 356
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

نکات تغذیه ای مهم در زمان ابتلا به کرونا

 - حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.
 - مصرف غذاهای سرخ شده ممنوع است.
 - فقط غذاهای آبپز مصرف کنید.
 - غذاهای پروتئینی بیشتر بخورید.
 - هر روز یک عدد تخم مرغ آبپز مصرف کنید.
 - مصرف شکر و قند را محدود کنید.
 - غذاهای کنسروی، گوشتهای فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.
 - مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.
 - مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات  ممنوع است.
 - لبنیات مثل ماست پروبیوتیک مصرف کنید.
 - موادغذایی محرک (مانند برخی ادویه های تند مثل فلفل) را حذف کنید.
 - صبحانه متنوع شامل عسل،  عدسی،  فرنی،  تخم مرغ،  پنیر و گردو و ارده مصرف کنید.
 - دانه های آجیلی به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.
 - مکملهای ویتامین D، ویتامین C و روی را فراموش نکنید.
 
����مرکز بهداشت و سلامت کشور
اسمعیل کیان راد
خبرنگار

اسمعیل کیان راد

آخرین بروز رسانی : 1400/06/20 07:58