نکات تغذیه ای مهم در زمان ابتلا به کرونا
- حتما روزی ۶ لیوان آب را مصرف کنید.
- مصرف غذاهای سرخ شده ممنوع است.
- فقط غذاهای آبپز مصرف کنید.
- غذاهای پروتئینی بیشتر بخورید.
- هر روز یک عدد تخم مرغ آبپز مصرف کنید.
- مصرف شکر و قند را محدود کنید.
- غذاهای کنسروی، گوشتهای فرآوری شده و فست فودها ممنوع است.
- مصرف میوه و سبزیجات را در طول روز فراموش نکنید.
- مواد غذایی صنعتی حاوی شکر مثل بیسکویت، کیک، مربا، نوشابه، ماءالشعیر و آبمیوه های صنعتی، انواع شیرینی و آبنبات و شکلات ممنوع است.
- لبنیات مثل ماست پروبیوتیک مصرف کنید.
- موادغذایی محرک (مانند برخی ادویه های تند مثل فلفل) را حذف کنید.
- صبحانه متنوع شامل عسل، عدسی، فرنی، تخم مرغ، پنیر و گردو و ارده مصرف کنید.
- دانه های آجیلی به صورت آسیاب شده در ماست، سوپ و فرنی ریخته و مصرف کنید.
- مکملهای ویتامین D، ویتامین C و روی را فراموش نکنید.
����مرکز بهداشت و سلامت کشور